Teun Stolk Holding B.V.

Teun Stolk Holding B.V.

Main branchHoofdvestiging
Teun Stolk Holding

Address

Adres

Organisation

Organisatie

Teun Stolk Holding B.V.
Grevelingen 28
3332VA ZWIJNDRECHT
NederlandThe Netherlands

Tel 078-6129621
Web www.stolkstaal.nl
KvK 23048214 0000
Vestnr 000011652411
Teun Stolk Holding B.V. is de holding van Stolk Staal Holding B.V. Stolk Staal Holding en haar dochtermaatschappijen leveren uit voorraad stalen buizen en constructiestaal. De stalen buizen worden gebruikt voor stalen buispalen, spudpalen, afmeerpalen en buisconstructies. Ook in de scheepsbouw, machinefabrieken en in de aannemerij worden hun buizen toegepast. Op het gebied van constructiestaal bieden zij hoek-plat-rond- en vierkant staalijzer, balkijzer en plaatstaal.Teun Stolk Holding B.V. is de holding van Stolk Staal Holding B.V. Stolk Staal Holding en haar dochtermaatschappijen leveren uit voorraad stalen buizen en constructiestaal. De stalen buizen worden gebruikt voor stalen buispalen, spudpalen, afmeerpalen en buisconstructies. Ook in de scheepsbouw, machinefabrieken en in de aannemerij worden hun buizen toegepast. Op het gebied van constructiestaal bieden zij hoek-plat-rond- en vierkant staalijzer, balkijzer en plaatstaal.


 

Op zoek naar additionele bedrijfsgegevens?

Company.info biedt u waardevolle bedrijfsinformatie over 2,5 miljoen bedrijven in Nederland. U vindt hier belangrijke informatie over het bedrijfsleven zoals:
- uittreksels
- jaarrekeningen
- informatie over management
- kerncijfers
- nieuws

Deze bedrijfsinformatie is een ideaal hulpmiddel om tijd te besparen in uw prospectselectie en om meer rendement uit uw salesinspanningen te halen.
Kijk voor meer informatie over Company.info op Companyinfo.nl.  .

© '98-'15 Company.info b.v.

server: master02
client: