Investment Communication Consultancy (ICC)

Investment Communication Consultancy (ICC)

Main branchHoofdvestiging

Address

Adres

Organisation

Organisatie

Investment Communication Consultancy (ICC)
Slotzicht 3
1394BP NEDERHORST DEN BERG
NederlandThe Netherlands

Tel 0294-741176
Web www.icc-verheul.com
KvK 34194732 0000
Vestnr 000011482796
Investment Communication Consultancy, oftewel ICC, treedt op als vaste investment consultant van een aantal institutionele beleggers. Daarnaast begeleidt ICC een aantal pensioenfondsen regelmatig bij intensieve trajecten zoals managerselecties. Ook houdt ICC zich bezig met het geven van trainingen en advies op het gebied van beleggingen aan besturen en deelnemersraden van pensioenfondsen.Investment Communication Consultancy, oftewel ICC, treedt op als vaste investment consultant van een aantal institutionele beleggers. Daarnaast begeleidt ICC een aantal pensioenfondsen regelmatig bij intensieve trajecten zoals managerselecties. Ook houdt ICC zich bezig met het geven van trainingen en advies op het gebied van beleggingen aan besturen en deelnemersraden van pensioenfondsen.


 

Op zoek naar additionele bedrijfsgegevens?

Company.info biedt u waardevolle bedrijfsinformatie over 2,5 miljoen bedrijven in Nederland. U vindt hier belangrijke informatie over het bedrijfsleven zoals:
- uittreksels
- jaarrekeningen
- informatie over management
- kerncijfers
- nieuws

Deze bedrijfsinformatie is een ideaal hulpmiddel om tijd te besparen in uw prospectselectie en om meer rendement uit uw salesinspanningen te halen.
Kijk voor meer informatie over Company.info op Companyinfo.nl.  .

© '98-'15 Company.info b.v.

server: master01
client: